Qui som?

cropped-20130620_195205_2El Local Anarquista Pandora (anomenat Ateneu Anarquista del Poblesec abans de l’operació policial Pandora de desembre de 2014) va obrir les seves portes al barri el juliol de 2013, en un local petit als límits fronterers de la ciutat (al c/ Creu de Molers, 86). A poc a poc i amb la lletra que tenim, estem engegant-lo. De forma permanent,  es fa un sopador mensual i cada dimecres es realitza el taller de pintura. I alguns vespres, hi ha xerrades, presentacions, pel·lícules, reunions, actes, campanyes, reunions, debats… Si tens o teniu una proposta, fes-nos-la saber!: una de les raons de ser de l’Ateneu és crear un lloc per a individualitats i grups més o menys afins que el necessitin, que en vulguin fer un ús esporàdic o que hi vulguin participar en el seu dia a dia.

L’autogestió passa per omplir el nou espai de pràctiques i idees, per fer-ne un node de moviment i reflexió, que qüestioni tota autoritat i doni volada als nostres desitjos de llibertat individual i autonomia col·lectiva.

Així doncs, si ets sensible a les idees i pràctiques anarquistes, si creus en els ateneus  com a eina d’acció i de trobada, o, senzillament, si penses que val la pena tirar endavant aquest projecte de projectes, t’animem a què vinguis, a què participis i/o a que te’n facis sòcia.

Ens trobaràs a Creu de Molers, 86, al Poblesec… i aquí: <anarquistespoblesec@gmail.com>.

Salut i anarquia!

Fer-te sòcia?

Quan ens trobem?